Babypet van designer | Exclusieve merken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk babypet

FAVORIETEN

Bij Coccinelle hebben we de leukste en mooiste babypetjes. Ze beschermen het kwetsbare hoofdje van je baby tegen de zon en staan daarnaast uitermate schattig of juist heel stoer. Voor iedere gelegenheid en voor ieder kleintje met een groot (of nog klein) karakter is er een passende pet te vinden van exclusief materiaal.

In de uitgebreide collectie van onze webshop vind je de mooiste babypetjes. Een babypet kan er ontzettend schattig uitzien als je kiest voor een zachte kleur met een fijne print. Wat zal je baby er lieflijk uitzien met zo'n bedachtzaam ontworpen pet! Met een effen pet in een wat donkerdere kleur, zie je ineens een stoere baby met pet. De diverse merken die we hebben bieden zoveel mooie en krachtige ontwerpen dat er voor iedere baby meerdere petten te vinden zijn.

Comfortabele babypet

We vinden het heel belangrijk dat je baby een pet prettig vindt om op te hebben. Daarom hebben we alleen babypetjes van een hoge kwaliteit die we met zorg hebben geselecteerd. De hoge kwaliteit van de stof zorgt ervoor dat baby's de petten comfortabel vinden om te dragen en dat ze de petten daarom langer op willen houden. Natuurlijk zorgt de kwaliteit van onze selectie er ook voor dat de petten langer meegaan. Zo hebben zowel jij als jouw kleine hier voor langere tijd plezier van!

Babykleding van exclusieve merken

Baby's hebben al snel een duidelijke persoonlijkheid en die stralen ze vaak ook uit. Kleding kan deze persoonlijkheid accentueren. Met een leuke babypet benadruk je hoe schattig of stoer jouw baby is. In onze webshop vind je veel verschillende merken en soorten babypetten. Dus of je nu op zoek bent naar iets trendy, sportiefs of klassieks.. Bij Coccinelle Fashion hebben we precies wat jij en jouw kleintje zoeken!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten