Baby polo | Designerkleding bij Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby polo's

FAVORIETEN

Zelf fan van poloshirts? Er zijn een hoop redenen om te houden van deze aangenaam comfortabele en chique shirts. Toch zijn polo’s niet alleen weggelegd voor volwassenen. Ook baby’s kunnen stralen in een net poloshirt. Wat is er nou gaver dan een baby polo van een exclusief merk, zoals Moncler of Armani?

De modeontwerpers van deze merken houden ervan om babykleding te maken. In een baby polo kunnen ze hun creativiteit en fantasie helemaal uitleven. Dit zie je dan ook terug in onze collectie. Gemaakt van mooie stoffen, zijn deze baby polo’s schattig gedecoreerd en goed gestyled. Neem snel een kijkje in onze collectie, want elke baby verdient de mooiste kleertjes.

De baby polo; een nieuwe klassieker

Poloshirts worden al ruim een eeuw met veel plezier gedragen. Daarvoor bestonden ze in feite niet. Baby polo's zijn van wat recenter van datum. Lange tijd waren poloshirts standaard gemaakt van piqué stof, een stof die lekker zacht en elastisch is. Ook waren poloshirts bijna altijd in een effen tint gemaakt.

Inmiddels wordt er volop geëxperimenteerd met deze klassieker. Dit zie je terug in de baby polo's. Zo hebben de poloshirts hippe kleuren en designs. Gegarandeerd om je baby te laten stralen.

Nette babykleding

Preppy is een stijl die doet denken aan chique Engelse kostscholen. Ja, een poloshirt is een beetje preppy, maar dat maakt hem juist zo leuk. Dit zie je dan ook terug in onze collecties.

Met een polo is je baby bijzonder stijlvol gekleed op een speelse manier. De kleine en schattige knoopjes zijn vaak gemaakt van parelmoer. Dit item heeft altijd één of meer verrassende details. Dat kan een opgenaaid lint zijn in een kleur die goed combineert met de stof of een ingezet stuk met plooitjes, vrolijk gekleurde strepen, of andere patronen.

Bij het ene shirt zijn deze details subtiel en weloverwogen, bij andere shirts zijn ze opzettelijk extravagant en origineel. Voor ieder wat wils dus. Bij de collectie van Coccinelle vind je vast wel iets wat bij de stijl van jouw baby past!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten