Baby rompertjes bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Baby rompertjes

FAVORIETEN

Niks zo schattig en tegelijkertijd zo noodzakelijk als rompertjes in de kledingkast van jouw baby. En nu kan jouw kleintje in de meest trendy merken gekleed worden. Romperpakjes die passen bij elke persoonlijkheid!

Voor meisjes heeft Coccinelle romperpakjes in zoete, zachte kleuren als roze en wit. Deze pakjes hebben een hoog aaibaarheidsgehalte. De pakjes zijn afgewerkt met klassieke details als ruches aan de mouwen en lieve ronde kraagjes. Op de stof zijn details verwerkt als hartjes waardoor jouw kleine fashionista er in de wieg en de kinderwagen modebewust uit zal zien.

Jouw kleine stoere man maakt absoluut de blits met de hippe rompertjes in de webshop. Wit, zachtblauw en met en zonder opdruk. Voor elke kleine jongen iets. De afwerking is verfijnd, net als bij een grote mannenoverhemd, of juist lekker gek, met een stoere print.

Coccinelle biedt allerlei merk rompertjes aan van hoge kwaliteit en in de meest trendy designs. Denk aan topmerken als Burberry, Dolce & Gabbana, Liu Jo, Marcelo Burlon, Tartine Chocolate en Tommy Hilfiger.

Coccinelle snapt dat baby's lekker kliederen en dat je rompertjes vaak moet wassen. Daarom zijn de baby rompertjes in de webshop makkelijk te wassen. In de labels vind je duidelijke wasvoorschriften zodat je de favoriete rompertjes van jouw kleintje altijd weer schoon krijgt.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten