Babyshorts kopen | Designermerken bij Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk baby shorts

FAVORIETEN

Wat draagt een baby het liefst in de zomer? Juist, baby shorts. Want met de beentjes bloot trappelen in de box of kinderwagen of bij jou op schoot, dat is natuurlijk heel erg fijn.

Korte broekjes voor baby’s vind je gemakkelijk in alle stijlen op onze website. Ze zijn vrolijk en gemaakt van prettig zittende stoffen. Zo’n korte broek voor baby moet natuurlijk ook gemakkelijk te wassen zijn, want er gaan er heel wat doorheen in de zomer. Allemaal geen probleem, gauw weer een schone short en je baby ziet er weer helemaal tip top uit.

Korte broek baby

Omdat baby’s vaak binnen blijven in de winter, en huizen meestal lekker warm zijn, is de korte broek voor baby’s ook in het koude seizoen een leuk kledingstuk. Je baby kan er dan een truitje of baby polo met lange mouwen bij dragen. Een lange broek voor baby’s kan ook, of bijvoorbeeld eentje van zachte badstof. Toch blijkt het wel een feit dat sommige baby’s houden van blote benen, het geeft ze blijkbaar een gevoel van vrijheid. Een baby in korte broek ziet er ook altijd erg schattig uit, laten we eerlijk zijn.

Baby shorts kopen bij Coccinelle

Een short voor baby's is ook prettig voor als baby even een slaapje gaat doen, dan hoef je je baby niet helemaal om te kleden. Onder het lakentje of dekentje is een korte broek erg prettig en comfortabeler dan enkel een luier.

Een korte broek is dus vooral erg handig, maar staat ook altijd goed. In de zomer is het een must om er een redelijke voorraad van te hebben. Je kunt een paar sportieve broekjes aanschaffen, maar ook een wat nettere voor als jullie een evenement hebben. Gelukkig vind je op Coccinelle.nl een uitgebreide collectie baby shorts, neem gauw een kijkje!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten