Baby sneakers | Merkkleding kopen bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Baby sneakers

FAVORIETEN

Op zoek naar de leukste en schattigste baby sneakers? Wij hebben de leukste collectie van de meest exclusieve merken in ons assortiment! Hoewel je baby het zelf nog niet zo goed begrijpt, staan deze hippe schoentjes geweldig! Ze zijn helemaal gebaseerd op de modellen voor volwassenen. Omdat de verhoudingen anders zijn, zien ze er super schattig uit. Bekijk onze uitgebreide collectie.

Merksneakers voor baby's

Een van de meest populaire merken, Dsquared2, heeft de stoerste sneakers voor de allerkleinsten. Deze staan te gek onder een spijkerbroekje of een trainingspakje. De schoentjes bieden heel veel steun, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als de kleine zijn of haar eerste stapjes gaat zetten. Ontwerpers van baby sneakers hechten namelijk ook veel waarde en aandacht aan de kwaliteit. Hoe leuk is het als de kleine de eerste stappen zet in stoere sneakers?

Baby sneakers vind je van alle grote merken van sportschoenen, maar ook de lifestyle merken zoals Boss hebben een collectie voor de allerkleinsten. Deze baby merk sneakers zijn gemaakt van de beste materialen. Zacht leer voor de schoen zelf en stevig, maar flexibel rubber voor de zolen. Verder zijn ze lichtgewicht, want als je baby in slaap valt, mag hij of zij er geen last van hebben. De modellen voor baby’s sluiten meestal met straps, makkelijk met het aan-, en uittrekken. Deze baby sportschoenen zijn ook geweldig om cadeau te doen aan kersverse ouders: ze zullen er blij mee zijn!

Baby sneakers voor iedere outfit

Bij sneakers gaat het om een combinatie van fashion en traditie en dat is bij baby sneakers niet anders. Je zult de klassiekers zien, en de modellen waar de designers hun ervaring en fantasie op uitgeleefd hebben. En veel van de baby merk sneakers zijn zowel klassiek als hip. Je herkent het model, en tegelijk zijn ze verrassend origineel. Op allemaal wordt discreet of juist opvallend het logo van het merk weergegeven, want dat hoort bij sportieve babyschoenen. Hoe leuk is het dat je deze schoenen zelf ook kunt aanschaffen om te matchen met je baby? Snel baby’s eerste sneakers bestellen dus! Ook leuk om cadeau te doen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten