Baby tuniekjes | Designer merken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Tuniekjes

FAVORIETEN

Wat onderscheidt een baby tuniekje van, laten we zeggen, een bloesje? In de eerste plaats waarschijnlijk de afwezigheid van knoopjes. Ook zijn baby tunieken wat langer dan andere bloesjes en tops. Het model is ongeveer recht of licht uitlopend.

Baby tuniekjes

Het idee van een tuniek, is dat het kledingstuk iets langer in de lengte is. Ze komen in verschillende soorten, met korte of lange mouwen, maar zijn wel altijd langer dan een gemiddelde t-shirt. Het is over het algemeen een redelijk netjes kledingitem en staat mooi en vooral heel lief bij kleine baby’s. Precies waarnaar je op zoek bent voor je baby.

Waar moet een tuniek voor je baby aan voldoen? Wat altijd op de eerste plaats komt bij babykleertjes, is comfort. Dat vinden wij bij Coccinelle ook heel belangrijk. Het gemak van de baby staat natuurlijk voorop, en daar word je als ouder ook blij van. Kleertjes die makkelijk aan en uit gaan betekent minder tijd en moeite, en een happy baby. Daarnaast vinden we dat babykleding heel erg mooi moet zijn. Gelukkig gaan die twee dingen vaak samen, zoals te zien is aan de baby tuniekjes. Vaak rekken de stoffen een beetje mee en zit er een handige sluiting aan de achterkant.

Wat de tuniekjes zo mooi en schattig maakt zijn meestal de kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar de pasteltinten van de Monnalisa tunieken. Een leuke afbeelding erop. Maar ook een origineel model, zoals een aangerimpeld peplum, maakt dit kledingstuk helemaal af! Een combinatie van al deze kenmerken en fijne zachte stoffen voor de tere babyhuid.

Combineer verschillende items met elkaar!

Een tuniekje staat ook heel erg leuk op een rokje. Dat is eigenlijk de perfecte combinatie en misschien wel handiger dan een jurkje. Ook kun je ze makkelijk combineren met een legging of maillots! Toch op zoek naar iets wat langer is? Dan zijn jurkjes ook geweldig, zoals alle babykleertjes op onze site. Kijk gauw naar het leuke en lieve aanbod van de mooiste baby tunieken op Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten