Merk zonnehoedjes voor baby`s bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk zonnehoedjes voor baby`s

FAVORIETEN

Nu de gure wintermaanden voorbij zijn en de zon weer begint te schijnen wordt het tijd om op zoek te gaan naar de leukste zonnehoedjes voor je baby! Met mooi weer doe je natuurlijk niks liever dan lekker samen op pad gaan maar je moet je kindje uiteraard wel goed tegen de felle zonnestralen beschermen.

Een zonnehoedje voor je baby is niet alleen hip en schattig, het is ook enorm praktisch en beschermt je baby en zijn kwetsbare huid en oogjes tegen schadelijke UV stralen en een zonnesteek. Een hoedje mag dus echt niet ontbreken in de zomergarderobe van je baby! In onze webwinkel ontdek je de mooiste en meest exclusieve baby hoedjes waarmee je baby op elk strand, terrasje of speeltuin alle harten zal stelen! Bij Coccinelle vind je de meest luxueuze merken voor je baby zoals Ralph Lauren, Boss, Kenzo, Dolce&Gabbana, Armani en BillieBlush. En of je nou op zoek bent naar een stoer zonnehoedje met logo of print voor je kindje of liever gaat voor een schattig geborduurd hoedje voor je pasgeboren baby: bij Coccinelle vind je sowieso wat je zoekt. Naast baby hoedjes vind je in ons uitgebreide assortiment natuurlijk ook matchende zomerkleding van de meest exclusieve merken voor je baby zodat je deze hippe zomerlook helemaal af kunt maken.

Neem dus snel een kijkje in onze webwinkel en zorg er voor dat je baby’s bolletje goed beschermt wordt deze zomer met een van de prachtige baby zonnehoedjes uit onze collectie. Wij wensen jullie in ieder geval alvast een heerlijke en hippe zomer toe!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten