Bonnie Doon sokken | Exclusieve merkkleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Bonnie Doon sokken

FAVORIETEN

Bij Coccinelle vindt je prachtige Bonnie Doon babysokken. De kwaliteit van dit Amerikaanse merk is uitmuntend te noemen, net zoals de kwaliteit van alle andere designer babykleding bij Coccinelle.

Bonnie Doon sokjes worden al sinds 1957 gefabriceerd. Nederland was het eerste Europese land dat sokjes van Bonnie Doon ging verkopen. In 1969 begon Robert Puper het merk naar Nederland te halen en in 1970 begon de verkoop. Het merk sloeg hier in als een bom. Pas later kwamen de Bonnie Doon babysokken ook op de rest van de Europese markt en inmiddels is er in het Franse Straatsburg zelfs een heuse Bonnie Doon winkel gevestigd. Zoals gezegd is Bonnie Doon een merk voor beenmode van Amerikaanse bodem, maar de naam is verrassend genoeg Schots. Bonnie betekent mooi in het Schots en Doon is de naam van een Schotse rivier.

Bonnie Doon sokjes staan bekend om hun goede pasvorm. Ze vallen conform de maat, maar zowel de beentjes als de voetjes zijn wat aan de smalle kant. Ideaal voor smalle meisjes. In de was krimpen ze niet tot nauwelijks.

Bonnie Doon is een voorloper als het gaat om trends. Ze begonnen als een van de weinige merken met kleurige sokken, terwijl veruit de meeste merken alleen nog maar saaie sokken in neutrale kleuren maakten. Wij vinden dat de sokjes van Bonnie Doon een outfit echt afmaken. Ontdek nu de Bonnie Doon collectie bij Coccinelle!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten