Burberry babykleding | Merkkleding bij Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Burberry

FAVORIETEN

Burberry kleding kopen voor je baby? Het Britse topmerk heeft tegenwoordig niet alleen elegante mode voor volwassenen, maar biedt ook een zeer exclusieve kledinglijn voor baby’s! Alle babykleding van Burberry die verkrijgbaar is bij ons, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en biedt een perfect draagcomfort. Laat jouw baby stralen in de meest stijlvolle en tegelijkertijd schattige kleding van dit exclusieve merk!

Burberry babykleding

Het gerenommeerde merk uit Londen, opgericht in 1856 door kleermaker Thomas Burberry, kent een lange en rijke geschiedenis. Eind 19e eeuw werden de eerste waterbestendige, maar toch zeer lichte buitenkleding uitgevonden en ontwikkeld. Beroemde ontdekkingsreizigers, zoals Amundsen, droegen Burberry kleding op hun barre tochten. Voor Britse officieren ontwierp dit merk de welbekende trenchcoat, die al snel ook onder de burgers zeer geliefd werd.

Voor de uitvoering van de jas werd het bekende ruitjespatroon geïntroduceerd. Dit staat vandaag de dag bekend als hét design en kenmerk van Burberry. Het merk ontwikkelde zich door de jaren heen tot een toonaangevende naam op het gebied van vrijetijdskleding voor volwassenen. Maar ook snel volgden de kledinglijnen voor jongeren, kinderen en baby’s! Dit merk is zeer geliefd bij ouders die alleen met de beste kwaliteit genoegen nemen.

Bij Coccinelle hebben wij ook voor jouw baby de leukste collecties van Burberry. Deze zijn niet alleen heel comfortabel, maar ook enorm stijlvol. Bovendien laat je met dit merk je baby gerust op avontuurlijke kruiptocht gaan, want deze prachtige kleding is ook nog eens heel sterk. Je kunt dus uitgaan van goede kwaliteit! Wij hebben op onze webshop en in de winkel een breed aanbod van dit merk. Denk hierbij aan rompertjes, broekjes, jurkjes en nog veel meer. Bekijk de Burberry collectie en bestel snel je favoriete items!

Luxe accessoires voor baby's

Naast kleding hebben we uiteraard ook accessoires van dit merk. Wat dacht je van de welbekende Burberry hoedje voor baby’s? Handig voor de warme dagen op het strand of een wandeling door de stad! Daarnaast hebben we ook beertjes, petten en nog veel meer in ons assortiment! Bekijk ze allemaal online of kom langs in de winkel!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten