Chiara Ferragni babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Chiara Ferragni babykleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Chiara Ferragni babykleding

De Chiara Ferragni babykleding collectie is met veel lof ontvangen. De bekende Italiaanse fashion influencer en blogger is al zo’n jaar of 4 ook succesvol in de wereld van de mode. En nu is er dus Chiara Ferragni baby, helemaal geïnspireerd door de geboorte van haar dochter Vittoria in maart 2021. Lieve kleding voor meisjes baby’s, en de collectie voor jongetjes is in de maak! Omdat de ontwerpster houdt van uitgesprokenheid, is roze de belangrijkste kleur.

Naast roze zien we ook schattige pakjes, jurkjes en truitjes in zacht wit, net zo zacht als sneeuw, met details als glinsterende hartjes en ruches van voile. Alle ontwerpen gaan om zachtheid: de Chiara Ferragni baby collectie is overtuigend omdat het draait om comfort, die ook heel mooi mag zijn. Alles voor een baby moet zacht zijn en Chiara Ferragni babykleding doet daar nog een schepje bovenop.

Eigentijdse baby’s dragen de laatste mode. De ontwerpen van Chiara Ferragni baby zijn in feite klassiekers, in de stijl van Italië waar traditie altijd in ere wordt gehouden. De ontwerpen stralen rust uit door de effen kleuren, veel roze maar ook lichtblauw of andere pasteltinten.

Verrassende details maken deze babykleding uniek en herkenbaar. Dat de ontwerpster goed thuis is in de wereld van fashion laten de telkens terugkerende thema’s zien. In combinatie met de lieve kleertjes zijn deze hippe details precies wat je wilt voor je baby. Laat je baby stralen in de zachte en unieke Chiara Ferragni babykleding!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten