Dolce & Gabbana babykleding | Merkkleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Dolce & Gabbana

FAVORIETEN

Op zoek naar de leukste kledingitems van Dolce Gabbana voor je kleine baby? Bij Coccinelle verkopen wij de allerleukste items van dit merk! Van newborn tot aan peuter, je kunt het allemaal vinden in onze webshop! Bekijk snel de gehele collectie.

Dolce Gabbana baby

Het luxe merk is opgericht door de twee Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Ooit bestond het merk uit twee lijnen, namelijk D&G en Dolce & Gabbana. Daarbij was D&G de goedkopere versie van het merk. Inmiddels is die lijn opgeheven en zijn ze doorgegaan met de duurdere lijn en met succes! Het is wereldwijd een van de best verkochte merken. Dolce & Gabbana baby is de verrassende collectie voor de allerkleinsten. Baby’s zijn speciaal en daarom bedenken deze twee Italiaanse ontwerpers telkens weer de mooiste collecties voor hen.

Ze gaan er terecht vanuit dat een baby ook designerkleding nodig heeft. De kledingcollectie van dit merk is dan ook gebaseerd op comfort en schattige printen. Van heerlijke zachte boxpakjes tot stoere badkleding voor jongens. Het merk combineert verschillende printen met elkaar, zodat ook jouw baby de show steelt! Dat is namelijk ook het uitgangspunt. D&G maakt al bijna dertig jaar kleding die onnavolgbaar origineel toch altijd draagbaar is. In 2001 maakten ze hun eerste kindercollectie en deze waren meteen een groot succes!

De collecties zijn altijd tijdloos en uniek. Kleding waarvoor mensen op straat hun hoofd omdraaien. Dat is de belangrijke gedachte achter de ontwerpen. Daarnaast wordt er uiteraard veel aandacht besteed aan het comfort en de kwaliteit van de kleding. Het is kleding van serieuze topkwaliteit, maar altijd met een bepaalde lichtvoetigheid die hun merk typeert en onderscheid.

Comfortabele babyschoenen

Naast kleding staat dit merk bij de volwassenen ook bekend om de schoenen. Ook voor de kleinsten onder ons hebben ze een collectie. De schoenen zijn schattig en stoer, maar vooral ook comfortabel. Ze zijn voorzien van een klittenbandsysteem wat het makkelijk maakt om ze aan en uit te trekken. Dus ben jij op zoek naar comfortabele schoenen of kleding voor je baby? Bekijk dan zeker de collectie van Dolce en Gabbana!


Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten