Doudou et Compagnie babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Our shops are open for Takeaway orders
Book your shopping appointment slot here

Doudou et Compagnie knuffels

FAVORIETEN
Verwijder alle

Doudou et Compagnie al 20 jaar lang de maker van zachtheid en is DE specialist in accessoires voor je kleintje! Denk hierbij aan een deken, een geruststellend herkenningspunt dat het welzijn en de ontwikkeling van de baby bevordert. Maar ook kleine en grote knuffels van de fijnste materialen behoren tot de collectie. Waar je deze fijne items van het Franse merk bestelt? Natuurlijk bij Coccinelle.

Dankzij innovatie en creativiteit heeft de groep Doudou et Compagnie vandaag haar positie als specialist in knuffels en leider op de Franse markt weten te behouden. Bijna een op de twee dekens die in Frankrijk worden verkocht, is een deken van dit merk. Het merk viert inmiddels zijn 20ste verjaardag en dit Franse bedrijf blijft vernieuwen, zich aanpassen aan de huidige trends en de behoeften van peuters monitoren. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van mooie Doudou et Compagnie baby accessoires, maar ook van een veilig product.

Leuke cadeau-ideeën om van een babykamer een gezellig nestje te maken

Voor welk product van het merk je ook kiest, het zijn altijd leuke cadeau-ideeën om van een babykamer een gezellig nestje te maken. Ga je voor een Doudou et Compagnie konijn of voor een van de andere Doudou et Compagnie baby accessoires?

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten