Fendi babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Our doors are open every day untill 17:00

Fendi babykleding

FAVORIETEN

Voor je baby wil je de mooiste kleertjes. Fendi babykleding is dan precies wat je zoekt. Het bekende Italiaanse modehuis kleedt niet alleen vrouwen en mannen op hun best, maar ook de allerkleinsten. Het resultaat is een baby Fendi collectieve met warme en zachte babypakken, sweatpants, T-shirts en alles wat je baby maar nodig heeft. Op allemaal staat wel ergens het bekende Fendi logo. Dat kan heel klein en onopvallend zijn, maar het kan ook deel uit maken van het totale design.

Stijl en klasse herken je direct, zoals in het Fendi shirt voor baby s. Het begint al met de materialen, die van de beste kwaliteit zijn. Voor baby’s wordt duurzame katoen gebruikt van de beste kwaliteit. Fendi staat voor luxe, welke behalve in de gebruikte materialen ook tot uitdrukking komt in alle details. Tot en met de fijnste afwerkingen zie je zorg en vakmanschap. Wat verder opvalt zijn de kleuren.

Hoewel je in de baby Fendi collectie ook echte babykleuren zoals pastels tegenkomt, verrast dit merk vaak met kleuren die op het eerste gezicht voor grote mensen zijn, zoals blauw en bruin. Een donkerblauw Fendi shirt voor baby s bijvoorbeeld. Of een jurkje van bruine stof met het logo met de F overal geprint. Het effect is geweldig. Bestel daarom ook voor jouw baby de prachtige Fendi babykleding op Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten