Iceberg babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Iceberg babykleding

FAVORIETEN

Iceberg babykleding klinkt als een coole collectie uit het hoge noorden, maar de ontwerpen zijn toch echt afkomstig van een brand met Italiaanse allure. Het label werd in 1974 in Italië opgericht door Silvano Gerani en Giuliana Marchini. Inmiddels heeft het modemerk winkels over heel de wereld. De collecties van Iceberg zijn zeer herkenbaar en blinken uit in kleur en opvallende dessins. Wil je jouw baby dus in de spotlights zetten? Check dan onze collectie met Iceberg babykleding!

Het knappe van Iceberg is dat ondanks de felle kleuren de items zeer stijlvol zijn. Ook heeft een groot deel van de collectie een sportieve tint. Zo heeft Iceberg voor baby's catchy T-shirts met een subtiel Iceberg-logo. Je kunt ook kiezen voor een babytrui in meer gematigde kleuren waarbij het logo juist heel erg opvalt. Voor een complete Iceberg look kun je jouw baby een sportief broekje geven. Wat de outfit van je kleintje ook wordt? Je kunt er op rekenen dat de exclusieve materialen van Iceberg er voor zorgen dat de babykleding lekker comfortabel zit.

In onze shop vind je babykleding van Iceberg in maten die geschikt zijn voor baby's van 6 tot 36 maanden. Dus gun je baby comfort en een coole look en check snel de Iceberg babykleding in onze online shop!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten