Kate Mack babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Kate Mack babykleding

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Coccinelle heeft een behoorlijk groot assortiment aan Kate Mack babykleding. Kate Mack is een Amerikaans merk uit San Francisco, Californië.

Al sinds 1986 is Kate Mack kleding ontworpen met de zorgeloosheid en onschuld van de kindertijd in het achterhoofd. De nostalgische, maar tegelijk moderne ontwerpen spreken meisjes en vrouwen van veel verschillende leeftijden aan. Kate Mack heeft zowel formele als wat meer casual kleding in het assortiment. Daardoor is er voor elke gelegenheid wel iets moois te vinden.

Kate Mack babykleding is net als de Kate Mack kleding voor wat grotere kinderen ronduit sprookjesachtig te noemen. De Kate Mack jurkjes, pakjes en mutsjes zijn gemaakt van zachte stoffen en versierd met veel tule, ruches, bloemen en meer. Zelfs op de Kate Mack bikini's ontbreken de ruches niet. De prachtige hoedjes van uitstekende kwaliteit zijn versierd met mooie, grote bloemen. Ze zouden de koningin nog niet misstaan zo oogstrelend zijn de hoedjes van Kate Mack baby.

De babykleding van Kate Mack straalt een en al zoetigheid uit. Je baby verandert door het aantrekken van deze kleding dan ook spontaan in een elfje of in een prinses. Je allerliefste schat wordt zo mogelijk nog snoeziger dan ze al is. Ontdek nu de prachtige collectie babykleding van Kate Mack voor jouw kleine lieveling!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten