Lapin House babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Lapin House babykleding

FAVORIETEN

Lapin House ontwerpt al meer dan 45 jaar kinder- en babykleding van de hoogste kwaliteit. De kleding van Lapin House baby heeft een unieke, eigen stijl en het merk is al decennia lang toonaangevend in de modewereld. Lapin House heeft niet alleen een eigen collectie, maar werkt ook al meer dan 30 jaar samen met hoogstaande modehuizen door heel Europa voor het ontwerpen van kwaliteitsvolle kinderkleding.

De liefde voor kinderen komt niet alleen naar voren in de stijl van de ontwerpen in de collectie van Lapin House babykleding, maar ook in de duurzaamheid van de gebruikte materialen. Lapin House gebruikt zijn positie in de modewereld ook om aandacht te vragen voor het milieu en ondersteunt verschillende projecten in de wereld om kinderen de ondersteunen.

Lapin House babykleding is van uitstekende kwaliteit. Bij Coccinelle vindt je een grote collectie babykleding van Lapin House in de online shop. De collectie bestaat naast babyjurkes, onder andere ook uit rokjes, vesten en shirts. Ook zijn er diverse accessoires om de outfit van jouw baby helemaal af te maken. De verschillende kledingstukken zijn goed met elkaar te combineren zodat je de meest stijlvolle outfits voor je baby kunt samenstellen. Kijk nu in de online shop voor de nieuwste collectie babykleding van Lapin House en laat je verrassen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten