Lapin House baby | Shop designerkleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Lapin House

FAVORIETEN

Lapin House ontwerpt al meer dan 45 jaar kinder- en babykleding van de hoogste kwaliteit. De kleding van Lapin House baby heeft een unieke, eigen stijl en het merk is al decennia lang toonaangevend in de modewereld. Lapin House heeft niet alleen een eigen collectie, maar werkt ook al meer dan 30 jaar samen met hoogstaande modehuizen door heel Europa voor het ontwerpen van kwaliteitsvolle kinderkleding.

Lapin House baby

De liefde voor kinderen komt niet alleen naar voren in de stijl van de ontwerpen in de collectie van Lapin House babykleding, maar ook in de duurzaamheid van de gebruikte materialen. Lapin House gebruikt zijn positie in de modewereld ook om aandacht te vragen voor het milieu en ondersteunt verschillende projecten in de wereld om kinderen de ondersteunen.

Lapin House babykleding is van uitstekende kwaliteit. Bij Coccinelle vind je een grote collectie babykleding in de online shop. De collectie bestaat naast babyjurkjes, onder andere ook uit rokjes, vesten en shirts. Ook zijn er diverse accessoires om de outfit van jouw baby helemaal af te maken. De verschillende kledingstukken zijn goed met elkaar te combineren zodat je de meest stijlvolle outfits voor je baby kunt samenstellen. Kijk nu in de online shop voor de nieuwste collectie babykleding van Lapin House en laat je verrassen!

Boxpakjes voor baby's

Een boxpakje is een musthave voor iedere baby. Het is namelijk een van de eerste outfits die ze dragen. Daarbij is het natuurlijk van groot belang dat ze comfortabel zitten en ruimte geven om te bewegen. De uitstekende kwaliteit van dit merk vertaalt zich daarom ook in comfort. Lapin staat ook bekend om de lieve ontwerpen die ze gebruiken voor babykleding. Zo zijn de boxpakjes afgewerkt met zachte kleuren en lieve patronen. Hoe schattig is dat wel niet voor je pasgeboren baby? Ook een goede tip om cadeau te geven.

Bij Coccinelle vind je een ruim aanbod aan kwalitatief goede merkkleding voor je baby of kind! Ieder merk heeft zijn of haar eigen uniekheid, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Bekijk onze gehele collectie online via onze webshop.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten