Lapin babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Lapin babykleding

FAVORIETEN

Geen resultaten.

In de wereld van de baby-, en kindermode, is Lapin House een bekende naam en wordt in Europa beschouwd als een toonaangevend merk. Lapin House werd opgericht in 1976 in Athene. Het is dus een Grieks merk, en dat verklaart de zonnige ontwerpen. Tegelijk is er veel Engelse traditie te zien, en die combinatie zorgt voor de leukste kinderkleding. en Lapin babykleding.

De kleding wordt met de uiterste zorg gemaakt. Dat zie je aan de keuze van de kleuren, de stoffen, de dessins. Geen moeite is teveel om het perfecte T-shirt of jurkje te maken. Waarom is deze kindermode zo anders, en zo uitgesproken mooi? Een van de redenen is ongetwijfeld dat Lapin kleding uitgaat van de hoogste standaards. Ze werken dan ook samen met haute couture merken voor kinderen en zijn zo op de hoogte van alle ontwikkelingen. Klassiekers als shorts en polo’s in de prachtigste kleuren en met al die details die kinderen zo mooi vinden. Jurkjes met plooitjes of ballon rokken, grote strikken en in de liefste kleuren. Waar nodig kleurrijke prints, om extra accenten aan te brengen.

De verschillende collecties van Lapin kleding zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. De kleinste kleertjes zijn er van 0 tot 12 maanden, dan zijn er kledinglijnen van 6 maanden tot 8 jaar, en van 12 maanden tot 14 jaar. Lapin babykleding is lief: tradities worden in ere gehouden met zachte babypakken. Kies de mooiste kleding voor je kinderen: bestel gauw Lapin House!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten