Michael Kors babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Michael Kors babyschoenen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Bij Coccinelle willen we enkel het beste voor jouw baby en daar is onze collectie Michael Kors Baby en Michael Kors Babyschoenen misschien wel het ultieme bewijs van. Babyvoetjes zijn er immers om verwend te worden!

Het kwaliteitsvolle luxemerk Michael Kors hoeft al even geen introductie meer bij de modebewuste mama's. De geboren New-Yorker en ex-directeur van het befaamde Parijse modehuis Céline is niet meer weg te denken uit het modebeeld sinds hij zijn eigen Michael Kors-collecties op de markt bracht. Zijn ontwerpen omvatten ondertussen naast kleding ook handtassen, parfums, schoenen en diverse accessoires. De modewereld is reeds overtuigd: Michael Kors staat garant voor tijdloze klasse op vele gebieden. En nu kunnen ook onze kleintjes pronken met deze fantastische mode.

Michael Kors Baby en Michael Kors Babyschoenen vertalen deze kwaliteiten in een uitmuntende collectie voor onze allerkleinsten, want op stijl staat immers geen leeftijd. Van stoere laarzen tot schattige ballerina's: het zijn stuk voor stuk pareltjes met maximum draagcomfort die je in onze shop kan terugvinden. Bovendien zijn de schoenen gemaakt van verfijnde maar duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Laat je stijlgevoel spreken en ontdek de originele ontwerpen van Michael Kors Baby en Michael Kors Babyschoenen bij Coccinelle!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten