Pasito a Pasito babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Pasito a Pasito babykleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Geen resultaten.

Maar ook voor jou als ouder is elke dag gevuld met leuke dingen die je samen met en voor je baby doet. Vanaf het allereerste moment wil je de mooiste spulletjes en speeltjes en die vind je bij ons.

Bij babykleertjes is het vaak de combinatie van stof, kleur en ontwerp die een broekje of jasje zo vertederend maken. Een baby is vanaf de geboorte al een persoonlijkheid en zijn kleertjes mogen dus ook karakter hebben. Pasito a Pasito baby producten combineren de kracht van traditie met de nieuwste inzichten.

Pasito a Pasito baby producten zijn onmisbaar. Alles wat je nodig hebt vind je bij ons. De prachtige modellen laten zien wat de filosofie van Pasito a Pasito is. Functioneel, sterk en veilig zijn ze vanzelfsprekend, maar vooral ook heel erg mooi. Toen ons merk in 1995 werd opgericht, was juist dat de bedoeling: babyspulletjes maken die gewoon mooi zijn.

Op stap gaan met je baby is leuk maar tegelijk een hele onderneming, je hebt namelijk een heleboel dingen nodig. Wij weten er alles van en Pasito a Pasito heeft dan ook ruime tassen met veel vakjes, speciaal voor luiers, flessen, speelgoed en alles wat je nodig hebt. Zo'n mooie en functionele tas van Pasito a Pasito is onmisbaar, zowel voor je baby als voor jou, dus snel bestellen!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten