Story Loris | Babykleding kopen bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Story Loris babykleding

FAVORIETEN

Met Story Loris babykleding heb je de mooiste spulletjes voor je baby.

De babykleertjes en accessoires zijn van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt in Italië, waar hoge eisen gesteld worden aan luxe babykleding. Niet alleen moet deze heel erg mooi zijn, maar ook de kwaliteit moet superieur zijn. De Story Loris maillots zijn mooi en sterk, maar vooral ook comfortabel. Dit is zo, omdat ze de vorm van de benen volgen. Zo ziet je baby er prachtig uit, en voelt ze zich veilig en warm.

Story Loris

Het merk Story Loris bestaat al sinds 1949, toen het werd opgericht in de buurt van het Gardameer. Van oudsher kent dit gebied een traditie op het gebied van fijne garens en weefsels. De oude ambachten zijn vervangen door moderne ateliers, maar de aandacht voor detail, kwaliteit en schoonheid is gebleven. Het merk begon met luxueuze kousen voor volwassenen, maar is nu al vele jaren een gerenommeerd merk. Ook voor baby- en kinderkleding. Story Loris babykleding staat bekend om zijn prachtige en verfijnde ontwerpen. Als je op zoek bent naar de finishing touch voor jouw kleine baby, is dit merk zeker een aanrader! De fijne accessoires zijn een favoriet van velen.

Cadeau tip

De Story Loris babysetjes vormen een heel leuk cadeau. Zo zijn er de sokjes met een haarband, of de setjes bestaande uit een mutsje, een sjaal en sokjes. Nieuwe ouders zijn hier altijd erg blij mee. Ook de maillots vormen trouwens een mooi cadeau. Alle babykleertjes en accessoires hebben leuke decoraties. Dat kunnen vrolijke strikjes zijn, of opgenaaide strass steentjes, of nog andere decoratieve details. Story Loris babysetjes en kleertjes zien er daarom altijd compleet en prachtig uit!

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau en heb je daar advies bij nodig? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in de winkel! Wij helpen je graag verder.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten