Tartine Chocolate babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Tartine et Chocolate babykleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

De babykleding van Tartine Chocolate die wordt aangeboden in onze webshop zijn naast een genot voor het oog ook uiterst comfortabel. Boxpakjes, comfortabele rompertjes, lieve jurkjes en keurige broekjes zorgen voor een verfijnde uitstraling van jouw baby.

In 1977 werd het exclusieve merk opgericht door Catherine Painvin in Frankrijk. Het was het eerste exclusieve kledingmerk speciaal toegelegd op kinderen en baby's in de leeftijdscategorie 0-12. Tartine Chocolate maakte wereldwijde faam door zich niet te beperken tot het aanbieden van enkel kleding, maar zich ook te richten op luxe kindgerelateerde accesoires.

De kleding van Tartine Chocolat baby staat bekend als zeer comfortabel met een royale levensduur door het gebruik van duurzame materialen. Exclusieve materialen zoals cashmere, velours en katoen dragen zorg voor de kenmerkende zachtheid van de kleding. Met de vereniging van deze vooraanstaande materialen en de zachte pastelkleuren heeft het vooruitstrevende merk de verfijnde franse cultuur perfect weten te representeren. Het gardapatroon is sinds de oprichting een belangrijk beeldmerk geweest van de exclusieve kleding die door Tartine Chocolate wordt aangeboden en dit patroon is ook veelvuldig terug te vinden op onze website. Neem snel een kijkje in onze uitgebreide collectie van Tartine Chocolat baby en laat jouw pasgeborene verfijnd het leven in kruipen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten