Tartine et Chocolat | Merk babykleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Tartine et Chocolate

FAVORIETEN
Verwijder alle

Tartine et Chocolat is een aanrader als je op zoek bent naar babykleding die uiterst comfortabel en daarnaast een genot voor het oog is. Boxpakjes, comfortabele rompertjes, lieve jurkjes en keurige broekjes, zorgen voor een verfijnde uitstraling van jouw baby. Schattig gecombineerd met zachte kleuren en subtiele printen! Ideaal als je op zoek bent naar kleding zonder poespas.

Tartine et chocolat baby

In 1977 werd het exclusieve merk opgericht door Catherine Painvin in Frankrijk. Het was het eerste exclusieve kledingmerk speciaal toegelegd op kinderen en baby’s in de leeftijdscategorie 0 tot 12. Tartine Chocolat maakte wereldwijde fame door zich niet te beperken in alleen kleding. Ze richtte zich daarnaast ook op luxe en kinderlijke accessoires. Denk hierbij aan een muts, hoedje of knuffeltjes.

De kleding van Tartine et Chocolat baby, staat bekend als zeer comfortabel met een royale levensduur. Ze gebruiken namelijk duurzame materialen in de productie. Exclusieve materialen, zoals Cashmere, velours en katoen dragen zorg voor de kenmerkende zachtheid van de kleding.

Comfort is natuurlijk een belangrijk onderwerp als het gaat om babykleding. Hoe belangrijk we dit voor onszelf vinden, des te belangrijker is het voor hen. Ze moeten zich vrij kunnen bewegen en niet opgesloten voelen in de kleding. Daar hecht dit merk daarom veel waarde aan!

Franse cultuur in kleding

Met de vereniging van deze vooraanstaande materialen en de zachte pastelkleuren, heeft het vooruitstrevende merk de verfijnde Franse cultuur perfect weten te representeren. Het garda patroon is sinds de oprichting een belangrijk beeldmerk geweest van de exclusieve kleding die door dit merk wordt aangeboden en dit patroon is ook veelvuldig terug te vinden op onze website. Neem snel een kijkje in onze uitgebreide collectie van Tartine Chocolat baby en laat jouw pasgeborene verfijnt het leven in kruipen!

Bestel jouw favoriete items via onze webshop en wij zorgen voor een snelle levering. In de meeste gevallen heb jij het al de volgende dag in huis!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten