Vingino babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Vingino babykleding

Bij Coccinelle vind je de allerleukste Vingino babykleding. Het merk Vingino heeft haar wortels in Nederlandse bodem.

Lees meer…

FAVORIETEN

Vingino is een prachtig kwaliteitsmerk, dat zich in het begin enkel richtte op denim. De inspiratie van de oprichters van het merk was een vintage spijkerbroek, die ze in Napels hadden gevonden. De liefde voor Italië is dan ook terug te zien in de ontwerpen. Net zoals de liefde voor de populaire vintage stijl.

Gestart in 2001, en benoemd naar de beide kinderen van de eigenaar Vince en Gino, heeft Vingino zich inmiddels echt wel bewezen. Vingino startte in 2001 en benoemd naar de beide kinderen van de eigenaar Vince en Gino, heeft zich inmiddels echt wel bewezen. Ondertussen is Vingino uitgegroeid tot een veel meer allround merk. Niet meer alleen denim, maar ook andere kwalitatief uitstekende kleding en accessoires is er tegenwoordig te koop. Vingino babykleding wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Dit garandeert dat ook na veelvuldig wassen, de pasvorm nog steeds is zoals hij was toen de babykleding van Vingino nog gloednieuw was.

Bij Coccinelle vind je de prachtige collectie babykleding van Vingino, zowel voor jongens als voor meisjes. Stoere, of juist schattige t-shirts, lieve jurkjes en natuurlijk comfortabele en authentieke denim maken van jouw baby een echte Vingino baby!

Of je nu bijvoorbeeld een Vingino baby rompertje koopt voor je eigen lieveling, of als kraamcadeau voor de grootste schat van iemand anders, met Vingino zit je altijd goed. Kijk lekker rond op onze website en geniet van de kleurrijke, opvallende kledingstukken die Vingino rijk is.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten