Baby setjes | Exclusieve merk babykleding Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Baby setjes

FAVORIETEN

Als je op zoek bent naar baby setjes, dan heb je bij ons genoeg keuze! Maar ook als je op zoek bent naar een leuk cadeautje, zullen we je zeker niet teleurstellen.

Bijpassende baby setjes

Een babypakje is een leuk cadeau, omdat het zo compleet is. De kleine is meteen helemaal aangekleed en hoef je niet te bedenken welke items leuk bij elkaar staan. Vaak is een baby setje inclusief sokjes of schoentjes, met een hoedje of slabbetje. Al die verschillende kledingstukken zijn gecoördineerd. Zo maak je de kersverse ouders super blij! Want hoewel een cadeau vooral gaat om het idee, is het ook leuk om iets te geven wat echt mooi en apart is. Daarnaast is het ook enorm praktisch.

Als je op stap gaat met je baby, dan besteedt je extra aandacht aan de baby outfit. Je baby'tje is altijd mooi en vaak zijn de simpelste pakjes het schattigst. Toch zijn de mooie setjes voor je baby, waarbij aan alles gedacht is, onweerstaanbaar. Natuurlijk zijn ze gemaakt van de zachtste en fijnste stoffen. Ook is optimale aandacht besteed aan het ontwerp. Baby setjes worden bedacht door ontwerpers van babykleding. Ze lijken misschien wel simpel, maar er zit een hele wereld aan kennis en ervaring achter.

Daarom zijn ze zo mooi. Gemaakt in lieve pasteltinten of in modieuze vrolijke kleuren, rigoureus elegant of absoluut romantisch, kies maar uit!

Babypakjes waar je echt iets aan hebt

Behalve babypakjes, zijn er ook setjes met alleen schoentjes en bijvoorbeeld een mutsje of een haarbandje. Ook dit zijn perfecte cadeaus. Je maakt echt indruk met zo’n gift, of misschien koop je ze voor jezelf. Dit soort spulletjes zijn vaak accessoires, die je baby af en toe draagt. Hoe meer je daarvan hebt in je baby garderobe, hoe leuker. Het hoort bij de leuke periode van de eerste maanden. Je kind is klein en draagt alles met plezier, als het maar lekker zit. En dat is gegarandeerd. Shop snel voor deze leuke baby setjes op Coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten