Babyslofjes kopen | Exclusieve designermerken Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk babyslofjes

FAVORIETEN

Babyslofjes zijn het eerste schoeisel dat je kindje gaat dragen en mogen daarom heel speciaal zijn. Eigenlijk hoeven ze maar aan twee voorwaarden te voldoen: dat ze mooi zijn en dat ze comfortabel zijn voor de baby. Babyslofjes zijn een zeer belangrijk onderdeel van de garderobe van een pasgeboren baby. Ze bieden comfort en warmte, waardoor jouw baby 's nachts of zelfs tijdens dutjes overdag gemakkelijker kan slapen.

Coccinelle verkoopt babyslofjes van gave en exclusieve merken. Belangrijke merken maken ze graag bekend. Zo zijn er de Ugg babyslofjes die de voetjes goed warm houden! Ugg babyslofjes zijn gemaakt van badstof aan de binnen- en buitenkant. Verder is het ontwerp net zo geniaal als de bekende schoenen en laarzen van dit merk.

Verschillende stijlen babyslofjes

Babyslofjes zijn er in verschillende stijlen. Het is handig om te kijken op welk moment van de dag ze gedragen worden. Sommige zijn zacht en warm als gebreide sokjes en die zijn geschikt om de hele dag te dragen. Zo blijft het voetje van je baby lekker warm. De babysloffen die wat meer naar schoentjes neigen, zoals de Ugg babyslofjes, hebben een zool die zacht zijn. Deze zijn wel geschikt om de eerste aarzelende stapjes in te zetten. Het is namelijk belangrijk dat baby niet uitglijdt bij de eerste pogingen om rechtop te gaan staan.

Babyslofjes voor jongens én meisjes

In ons aanbod zijn veel modellen geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Sommige slofjes zijn uitgesproken lief en romantisch en worden meestal door meisjes gedragen, maar kunnen net zo goed door jongens worden gedragen. Aan de andere kant zijn er ook uitgesproken stoere babysloffen in opvallende kleuren, die misschien voor jongetjes ontworpen zijn, maar die meisjes ook heel leuk staan. Kortom, gelukkig kan ieder op zijn of haar eigen smaak afgaan. Scoor snel allerleukste babyslofjes voor de allerliefste baby op Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten