Coccinelle Online - Coccinelle

Coccinelle Online

Cookieverklaring

Coccinelle Online B.V. | www.coccinelle.nl
Stationsplein 45, B7.052 | info@coccinelle.nl
3013 AK Rotterdam | KVK 62852248


1. In kaart brengen websitebezoek

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van je computer, tablet of smartphone.
Coccinelle gebruikt verschillende soorten cookies op haar website;

  • Functionele cookies: Dit zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Zo kunnen bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en dienstverlening via de website optimaliseren.
  • Analytische cookies van derden: Deze cookies kunnen je surfgedrag bijhouden. Deze cookies zijn er omdat wij gebruik maken van Google Analytics.
  • Tracking cookies: Deze cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder je bij een bezoek aan een site waarbij hij eveneens is betrokken. Als je verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook je surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

Cookiemelding en wat als je niet van cookies houdt

Bij je eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geinformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instelling van je browser verwijderem. Als je hierbij hulp wilt dan mag je ons ook contacten via info@coccinelle.nl. Kijk voordat je contact met ons opneemt eerst in de help-functie van je browser.



2. Cookie overzicht

Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

De website van Coccinelle maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
In totaal zijn er op www.coccinelle.nl 39 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies worden bij een bezoek aan de website van Coccinelle op de harde schijf van de bezoeker geplaatst.



CookienaamTypeFunctieBewaartermijn
_ga
_gat
_gid

Analytisch Google gebruikt de _ga cookie om de website beheerder een beeld te geven over de bezoekersstromen.
De _gat cookie wordt gebruikt om het aantal verzoeken aan de analytische dienst te beperken.
2 jaar
1 minuut
25 uur
PHPSESSID
cart-2223
pnctest
lastSelectedCat
_lastselectedCatUrl
_slideNum

FunctioneelDeze cookies worden geplaatst door www.coccinelle.nl en zorgen ervoor dat de website optimaal functioneert.Einde sessie
2 jaar
6 maanden
Einde sessie
Einde sessie
Einde sessie
_DSID
_IDE

TrackingDeze cookies worden geplaatst door doubleclick.net en volgen de bezoeker bij zijn bezoek op de website. Vervolgens krijgt de bezoeker op andere websites gepersonaliseerde advertenties te zien.2 weken
13 maanden
_Apisid
_Consent
_Hsid
_Nid
_Sapisid
_Sid
_Ssid
_Sidcc
_1P_JAR
_UULE

Analytisch / Functioneel en TrackingDit zijn cookies geplaatst door Google voor het gebruik van Google Maps en Google Adwords. Zo worden o.a. voorkeuren per bezoeker opgeslagen, beschermen ze tegen ongeautoriseerde toegang en maken ze inzichtelijk welke door Google Adwords ingezette media effectief is.2 jaar
Oneindig
2 jaar
6 maanden
2 jaar
2 jaar
2 jaar
3 maanden
1 maand
24 uur
_c-User
_datr
_Fr
_lu
_pl
_sb
_xs
_act
_presence
_wd

Analytisch / Functioneel en TrackingFacebook gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker.4 maanden
2 jaar
3 maanden
2 jaar
3 maanden
2 jaar
4 maanden
Einde sessie
Einde sessie
2 weken
_cfduid
_biz_flagsA
_biz_nA
_biz_pendingA
_biz_uid
_optimizelyBuckets
_optimizelyEindUserId
_optimizelySegments
Analytisch / Functioneel en trackingDeze cookies worden geplaatst door cloudflare.com. Ze analyseren de gebruikers en geven elke gebruiker een unieke ID. De optimizely cookies worden gebruikt om A/B-testen te doen onder gebruikers. Zo krijgen bezoekers een verschillende variant te zien op de website. Als blijkt dat een van de varianten beter werkt kan er gekozen worden om die variant algemeen te maken.1 jaar
1 jaar
1 jaar
1 jaar
1 jaar
10 jaar
10 jaar
10 jaar




3. Google Analytics

Google

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij jou bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de ''Analytics'' -dienst. wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe je als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Coccinelle heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via de voorwaarden niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Anonimiseren

Coccinelle heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die Google verzameld wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd en maximaal drie jaar bewaard. Ook je IP-adres is hierbij gemaskeerd, zodat je locatie niet herleidbaar is.



4. Websites van derden en wijzigingen

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op website van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Coccinelle niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met je persoonsgegevens. Wel spant Coccinelle zich in om een zelfde niveau van beveiliging van je gegevens te waarborgen.
Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze website alvorens van de websites gebruik te maken.
Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal je opnieuw worden gevraagd om je akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is opgesteld d.d. 25/05/18.



5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, een correctieverzoek in te dienen of verwijdering van je gegevens aan te vragen.
Mocht je vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Coccinelle hebben, stuur van een verzoek naar info@coccinelle.nl
Coccinelle wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan. Daarom vragen wij je vriendelijk om, tezamen met je verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van je privacy verzoekt Coccinelle je om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummers en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
Coccinelle zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen vier weken op je verzoek te reageren.



6. Klachtrecht

Interne behandeling

Wanneer je klachten hebt over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens dan helpt Coccinelle je graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt je klacht voor behandeling in eerste instantie tot info@coccinelle.nl

Autoriteit Persoonsgegevens

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene verordening Gegevensbescherming heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van je persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over je klachtrecht vind je op de website van Autoriteit via http://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/..