Merk Dames Sandalen bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk Dames Sandalen

FAVORIETEN

Dames sandalen zijn er in vele uitvoeringen. Eén ding hebben al deze dames sandalen gemeen: het zijn designer modellen. Dat wil zeggen dat het stuk voor stuk originele ontwerpen zijn.

Open schoenen horen over het algemeen bij de zomer, maar veel vrouwen durven het aan om ook buiten het warme seizoen designer sandalen te dragen bij een elegante uitgaansjurk of pantalon. Dat zijn de chique modellen. Ze kunnen zowel een platte als een heel hoge hak hebben. Het ontwerp is origineel, van elegant simpel tot geraffineerd bewerkt. Merk sandalen die gemaakt zijn om de aandacht te trekken, zijn de modellen van Katy Perry. Alsof de opvallende kleur nog niet genoeg is, zijn ze versierd met originele, kleurrijke applicaties. Door de heel hoge hak ziet de voet er verleidelijk uit. Een model met lage hak is de speelse Moschino sandaal. Dit Italiaanse merk weet altijd te verrassen door traditionele en vrolijke elementen met elkaar te verbinden. De kwaliteit is gegarandeerd en deze designer sandaal leent zich eigenlijk voor elke gelegenheid.

Dames sandalen worden vaak gedragen bij een rok en altijd met blote voeten. Ook staan ze geweldig bij een minirok. Heel af en toe zien we sokjes in sandalen in de jaren 50 stijl, heel schattig. Onder een broek kan zeker ook, voor een sportief effect met casual merk sandalen en een chique effect met elegante sandalen. Het is een schoen die licht is en een gevoel van vrijheid geeft. Een goed idee om snel die mooie designer sandalen te bestellen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten