Merk Dames Slippers bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk Dames Slippers

FAVORIETEN

Ben je op zoek naar de beste dames slippers? Zoek niet langer, want bij Coccinelle hebben we echte merk slippes dames. Zeg maar de mooiste en de beste.

Juist bij slippers is het belangrijk dat ze sterk zijn, vanwege de kracht die er bij elke stap op uitgeoefend wordt. Dat is dus bij deze vastgesteld: deze topmerken garanderen de kwaliteit. Blijft over het design. Deze designer slippers zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Elke stijl vereist zijn eigen details, zo hebben de sportieve modellen sterke kleuren en opschriften in grote letters. Designer slippers zijn vrouwelijk en luxueus. Kijk naar de Michael Kors slippers. Ze lijken heel simpel maar zijn in werkelijkheid super geraffineerd. Subtiele details als een zilverkleurig hakje bijvoorbeeld, zijn echt iets voor deze Amerikaanse ontwerper. Uzurii pakt het weer anders aan: model teenslippers met luxe decoraties. The White Brand maakt dames slippers die 100 procent sportief zijn, maar ook modellen merk slippers dames die zowel sportief als verleidelijk zijn, bijvoorbeeld met fluffy versieringen.

Slippers draag je in huis, in de tuin, op het strand, bij het zwembad. Als ze zo mooi zijn als deze draag je ze ook gewoon op straat en in je dagelijkse leven. Ze maken een zomerse outfit heerlijk nonchalant, en je voelt je alsof je al op vakantie bent. Zo’n trendy paar merk slippes dames is echt onmisbaar. Kies uit het assortiment dames slippers zodat je ze meteen kunt bestellen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten