Airforce damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Airforce Dames Jassen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Bij Airforce houden we van parka’s. Een jas moet beschermen en dat doen onze parka’s. Ze beschermen tegen de wind en de kou. Verder moet een jas vooral heel erg mooi zijn.

Met een royale, met bont afgezette capuchon en een heleboel andere details. Allemaal tot in de perfectie afgewerkt. Een Airforce winterjas dames is goed voor elke gelegenheid, want hij is exclusief, maar ook sportief. Chic maar ook casual. Een prachtige jas om met nonchalance te dragen. Een Airforce jas dames trekt waarderende blikken, net zoals de vrouw die hem draagt.

Airforce damesjassen zijn gemaakt in natuurlijke kleuren. Dat zijn kleuren die niet onderhevig zijn aan mode, maar eigenlijk altijd in het modebeeld passen. Dat geldt voor blauw, maar de Airforce damesjassen kunnen ook uitgevoerd zijn in prachtig grijs en aantrekkelijk groen, en nog andere kleuren natuurlijk. Want ook een kenmerk van een Airforce jas is dat hij altijd verrast. Als je net denkt te weten hoe een Airforce winterjas dames eruit ziet, heeft hij toch weer een nieuw detail of net iets ander model.

De reden dat we bij Airforce zo van parka’s houden is dat het eigenlijk de meest universele jassen zijn. Een Airforce damesjas is absoluut vrouwelijk, maar tegelijk gebaseerd op het klassieke model parka, vaak compleet met fishtail. Klassiekers blijven per definitie altijd mooi, en je weet meteen dat je goed gekleed bent. Dat is de kracht van de Airforce jas dames: hij past zich aan aan de vrouw die hem draagt, en onderstreept haar persoonlijkheid. Dat geeft een hoop zelfvertrouwen en dat zie je!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten