Dames sokken van Bonnie Doon | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Bonnie Doon Dames sokken

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Bonnie Doon panty's zijn een begrip in de beenmode. Met de consistente kwaliteit en het ongeëvenaarde comfort zijn Bonnie Doon panty's favoriet bij stijlvolle vrouwen van alle leeftijden. Wanneer je eenmaal gewend bent aan het draaggemak van Bonny Doon wil je niet meer anders.

De meeste Bonnie Doon panty's zijn extra stevig zijn bij de tenen en het broekje waardoor je extra lang van je favoriete panty kunt genieten. Van een panty met zo een fijne pasvorm wil je er natuurlijk niet maar eentje. Een panty in andere kleur of met een spannend ontwerp is nooit weg. In onze online winkel zorgen we er dan ook voor dat deze fantastische panty's altijd goed op voorraad zijn.

Al sinds Alex Lee Wallau het merk Bonnie Doon oprichtte in 1957, is kleur een belangrijk onderdeel in de ontwerpen. Naast basic panty's in zwart en huidskleur, zijn Bonnie Doon panty's dan ook herkenbaar vanwege hun vrolijke en kleurrijke designs. Toen in de jaren '70 panty's en kniekousen als een waar fashion statement gebruikt werden, zijn Bonny Doon panty's met groot succes geintroduceerd in Europa, waaronder in Nederland. Het kenmerkende hondenkopje in het logo is prominent aanwezig op het de producten sinds de jaren '80. Voor de toekomst blijft Bonnie Doon zich specialiseren in stijlvolle beenmode. Door het lanceren van maar liefst twee gloednieuwe collecties per jaar, zorgt Bonnie Doon ervoor dat je benen altijd mee kunnen met de laatste trends.

Coccinelle biedt Bonnie Doon panty's aan in verschillende diktes, kleuren en designs. Voor een veelbelovende date kun je je outfit afmaken door te kiezen voor een panty met een sexy kanten design. Bijzonder feestje? Wat dacht je van een glitter panty voor een avond vol glamour? Als je een Bonnie Doon panty voor 21.00 uur bestelt zorgt Coccinelle er, net als bij onze andere producten, voor dat je deze morgen al in huis hebt. Gebruik de kennis en stijl van Bonnie Doon en maak eens een fashion statment met je benen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten