Cortica damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Cortica Dames Schoenen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Cortica overtuigt door stijl: zelfbewust en met een heel eigen karakter. Cortica schoenen dames komen uit Engeland, een land waar uitgesproken stijl heel belangrijk is.

Die stijl moet er dan weer uitzien als iets natuurlijks, zodat luxe normaal wordt. Dat heet understatement. De Cortica trainers komen uit deze filosofie voort. De kleur roze speelt een belangrijke rol in de collecties, maar het is een roze met karakter. Flair. Ook neutrale kleuren zijn belangrijk in de Cortica collecties.

Een opvallende trend in sneakers zijn de fijn gebreide stoffen: weefsels die sterk en elastisch zijn en een mooie structuur hebben. Ook bij de Cortica trainers worden deze stoffen gebruikt, in combinatie met andere materialen in dezelfde kleur. Op die manier krijgt de schoen zijn vorm en wordt het een unieke schoen, modieus en origineel.

Een andere trend die steeds vaker te zien is bij sneakers, zijn witte zolen van sterke en veerkrachtige kunststof. Ook dit is vaak terug te zien bij de Cortica schoenen dames. Hierdoor ontstaat er een sportief contrast. Het tegenovergestelde: de zolen in dezelfde kleur als het materiaal van de schoen, is ook te vinden bij dit merk en geeft weer een heel ander effect: bijzonder stijlvol.

Stijl betekent ook aandacht voor details. Over kleur gesproken, de opvallend mooie, ronde veters hebben precies dezelfde kleur als de schoen. En hoewel de verschillende modellen elk hun eigen uitstraling hebben, hebben ze ook de herkenbare Cortica vorm: gestroomlijnd, uitgesproken en onmisbaar in jouw garderobe.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten