Deabused schoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Deabused schoenen

FAVORIETEN

Elk seizoen ontwerpt schoenenmerk Deabused sneakers, loafers en laarsjes voor vrouwen die graag gekleed gaan volgens de laatste trends. Het Nederlandse label weet maar al te goed hoe veranderlijk de mode is en speelt daar op in met snelle collecties trendy footwear.

Daar is wat lef voor nodig, maar dat heeft Deabused voldoende. Dat blijkt ook wel uit de vele gedurfde ontwerpen die elke collectie bevat. Het maakt Deabused het ideale schoenenlabel voor de moderne vrouw die graag de laatste trends draagt, maar dan wel met een twist. ‘Style is whatever’, luidt de slogan van het merk. Bij Deabused bedoelen ze daarmee dat zoiets als stijl niet statisch is of vaststaat, maar voortdurend in verandering is en bovendien per dag kan verschillen. Afhankelijk van je stemming en wat je doet bepaal je wat je aantrekt die dag. Dat kan vandaag een paar klassieke pumps zijn, en morgen een paar sportieve sneakers. Daarom heeft Deabused schoenen in uiteenlopende stijlen, modellen en kleuren in de collectie, zodat er voor elke stemming wel een geschikt paar tussen zit. Denk aan tijdloze loafers met een verrassend detail, trendy sneakers en diverse stoere Deabused laarzen zoals zwarte bikerboots. De stijl van de ontwerpen loopt van klassiek tot hypermodern, maar heeft altijd een stoer randje.

Trends mogen dan tijdelijk zijn, dat betekent niet dat Deabused schoenen produceert waarvan de kwaliteit snel afneemt. Integendeel, het label gebruikt enkel hoogstaande materialen voor hun schoenen. Zo worden de Deabused sneakers, loafers en boots gemaakt van echt leder en eventueel afgewerkt met andere premium materialen zoals suède, waardoor de schoenen altijd een luxe uitstraling hebben.

Bij ons op Coccinelle.nl vind je een uitgebreid aanbod Deabused schoenen. De collecties volgen elkaar snel op, dus houd onze webshop goed in de gaten voor de nieuwste modellen van dit trendy Nederlandse schoenenlabel.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten