Jakke damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Jakke damesjassen

FAVORIETEN

Een Jakke faux fur jas in verschillende varianten

De Jakke dames jassen zijn gemaakt van fake fur en is om deze reden dus diervriendelijk. Het merk is bekroond met de 'best faux fur brand' award door dierenrechtenorganisatie PETA in 2017. Met het dragen van deze modieuze kwalitatief goede jas zie je er dus geweldig uit, maar ben je ook nog eens goed bezig.

Jakke damesjassen zijn goede alternatieven voor jassen van echt bont en/of leer. Jakke is een merk dat opgericht is in Londen. Het motto dat centraal staat bij de Jakke Fake Fur jassen is FreeFromFur. De jassen hebben een bovengemiddelde kwaliteit en doen zeker niet onder aan jassen van echt bont of echt leer. Je bent bij Coccinelle aan het juiste adres om je Jakke jas te bestellen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en misschien vind jij wel de bontjas waar je al even naar op zoek bent.

De Jakke dames jassen zijn beschikbaar in de maten 34 t/m 40 en de collectie varieert steeds. Zo zijn er bijvoorbeeld jassen met een rits, riem of knopen. Ook zijn er jassen in verschillende lengtes. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment van Jakke jassen? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel jouw modieuze bontjas nog vandaag.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten