Katy Perry schoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Katy Perry Schoenen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Katy Perry schoenen zijn absoluut uniek. Ze zijn bijzonder en mooi.

Ook hebben ze gevoel voor humor, net als de zangeres zelf. Daardoor zijn zelfs de meest vergezochte modellen nog steeds geweldig leuk. Hoe extravagant de schoenen ook zijn, als basis hebben ze een degelijke structuur, gebaseerd op de meest elementaire regels van schoenmakerij. Vervolgens is alles toegestaan: kleur, naaldhakken, de meest fantastische details, zoals de Katy Perry laarsjes versierd met knopen.

Katy Perry schoenen zijn afkomstig van de zangeres uit Californië. Zij is vooral beroemd als originele en dynamische zangeres en songwriter van liedjes als “California Gurls". Ze probeert altijd nieuwe dingen uit. Haar liedjes en video's zien er uit alsof ze totaal geen moeite gekost hebben, terwijl ze tegelijkertijd perfect zijn. Datzelfde principe is terug te zien in de Katy Perry shoes. Schijnbaar moeiteloos en vanzelfsprekend zijn de eindeloze collecties met verschillende thema's. Alle modellen zijn vertegenwoordigd, van klassieke veterschoenen tot duizelingwekkende pumps en van lieve ballerina's tot futuristische sneakers.

De inspiratie voor Katy Perry shoes komt uit verschillende bronnen. Zo is grootmoeders kast een echte schatkist, met zijn vintage chic. Een slipper als een gestileerde aardbei, opvallende stiksels. Een andere inspiratiebron is het nachtelijke uitgaansleven. Deze details zijn anders: veiligheidsspelden als sluiting van Katy Perry laarsjes, blinkende materialen. Maar Katy Perry heeft ook een zachte kant, geïnspireerd door lieve, zachte pluche beesten. De lef en veelzijdigheid maken de Katy Perry shoes tot de allerleukste schoenen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten