My Brand damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

My Brand Kleding Dames

FAVORIETEN

Geen resultaten.

De kleding van My Brand dames is stoer, kleurrijk, en een tikje rebels. Bij Coccinelle vind je altijd de nieuwste collecties van My Brand dames t-shirts.

My Brand is een jong merk van eigen bodem, dat in 2009 in Amsterdam werd opgericht door de van oorsprong Italiaanse broers Giuseppe en Domenico Giannattasio. Sindsdien is My Brand uitgegroeid van een kleinschalig Nederlands t-shirt merk voor vrouwen tot een grote internationale naam met niet alleen dameskleding, maar ook heren- en kinderkleding. Daarnaast verkoopt het merk tegenwoordig ook accessoires zoals petten. My Brand is inmiddels verkrijgbaar in meerdere landen, zoals België, Duitsland, Spanje en Italië.

De unieke My Brand dames t-shirts sluiten perfect aan op de tweede grote modetrends van het moment: logo mania en athleisure trends. De kleding van My Brand is jong, kleurrijk en stoer, maar bovenal modieus. My Brand t-shirts voor dames zijn perfect te combineren met jeans en sneakers, maar ook met een rokje en enkellaarsjes of pumps. De t-shirts geven elke casual outfit een speelse touch dankzij het herkenbare en opvallende gebruik van logo's, teksten en en prints. De t-shirts en tops in sprekende primaire kleuren zijn uitgesproken, vrolijk en nooit alledaags. My Brand t-shirts voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en elastaan. Hierdoor zijn de shirts altijd comfortabel en perfect draagbaar. My Brand wordt regelmatig gedragen door nationale it-girls en bekende Nederlanders zoals Rowena Demy, Sam Gowland en rapper Jebroer. Maar ook internationale voetbalspelers als Michal Kadlec, Vitolo en Stefano Denswil zijn fan van de stoere en krachtige ontwerpen van het Nederlandse merk.

My Brand brengt iedere twee maanden een eigentijdse en vernieuwende collectie uit. Bij Coccinelle vind je dan ook voortdurend nieuwe My Brand dames kleding. Check regelmatig onze shop om nooit iets te missen!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten