Pinko schoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Pinko schoenen

FAVORIETEN

De Italiaanse modeketen Pinko is in 1986 opgericht door Pietro Negra en Cristina Rubini in de plaats Fidenza. Het modedesignbedrijf maakt naast exclusieve vrouwenschoenen ook andere kledingstukken voor vrouwen.

Zoals exclusieve jurken, rokjes, vrouwenbroeken, mantelpakjes, stijlvolle tassen, gave shirts en hypermoderne blazers. Rond 2002 telde het bedrijf ruim 800 winkels in warenhuizen wereldwijd en had het een omzet van ongeveer 50 miljoen euro per jaar. In het decennium erna groeide Pinko uit naar 1400 winkelafdelingen in warenhuizen wereldwijd en circa 150 specifieke eigen merkwinkels.

Met de fraaie collectie schoenen en Pinko sneakers weet je als moderne vrouw altijd zeker dat je in de meest modieuze schoenen rondloopt. Als je Pinko draagt, maak je andere mensen blij en vaak ook wel jaloers. Met Pinko loop je er namelijk zelfverzekerd, ambitieus en eigentijds bij. Naast uiterst elegant en excentriek modieus, zijn Pinko schoenen qua materiaal van superieure kwaliteit. Kies je voor Pinko schoenen, dan kies je voor designschoenen die lang meegaan en zeer sterk zijn. Wil je als moderne vrouw in het oog springen en je onderscheiden van de massa, kies dan voor de elegante en stijlvolle damesschoenen Pinko. Maar ook als je sportieve schoenen zoekt voor onder je jeans, zijn er ruime opties. Zoals onze prachtige en originele Pinko sneakers, die in diverse varianten en kleuren verkrijgbaar zijn. Dus bekijk nu het ruime aanbod van Pinko in onze Coccinelle webshop en bestel meteen jouw favoriete paar Pinko sneakers of schoenen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten