Premiata damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Premiata damesschoenen

Ze zijn een prachtig voorbeeld van Made in Italy producten en stralen kwaliteit en creativiteit uit: Premiata sneakers dames.

Lees meer…

FAVORIETEN
Afbeelding van Premiata SKY0342 army
Premiata jongens
€ 159,95 € 79,95
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
32
 
33
 
34
 
35
 
36
 
37
 
38
 

Dit Italiaanse merk heeft de ambitie om unieke schoenen te maken die altijd de moderne tijdgeest weerspiegelen. De liefde voor een creatief ontwerp wint het hierbij van commerciële motieven.

Premiata dames sneakers en sportieve schoenen

De schoenen van dit label worden gemaakt op basis van intensief technisch onderzoek en een flinke dosis passie en toewijding. De Italiaanse familie Mazza heeft sinds meer dan een eeuw ervaring met het maken van schoenen en heeft de juiste balans gevonden tussen traditie en innovatie. Premiata dames sneakers zijn dan ook vakkundig door speciaal getrainde ambachtslieden gemaakt.

De damesschoenen van dit label zijn er in uitbundige en metallic uitvoeringen, maar ook in klassieke kleuren als zwart, donkerblauw en wit. De sneakers zijn altijd voorzien van een kenmerkende rand met een print. Met Premiata dames schoenen kies je niet alleen voor een unieke uitstraling: de lichtgewicht schoenen zitten en lopen ook nog eens heerlijk.

Premiata sneakers dames: altijd een herkenbare stijl

De fashion sneakers van Premiata zijn gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten en materialen. Ze zijn bovendien altijd zorgvuldig afgewerkt. De sneakers zijn herkenbaar vanwege de luxe details, de materiaalcombinaties en de hippe zool. Dit merk wordt overigens uitsluitend in de beste boetieks in Italië en andere landen verkocht.

Is dit merk voor jou inspirerend en ben je benieuwd naar de nieuwste modellen? Neem dan regelmatig een kijkje in onze webshop, waar je altijd een selectie vindt van de mooiste Premiata dames schoenen.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten