Ruby Brown sloffen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Ruby Brown sloffen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Ruby Brown dames sloffen zijn prachtig, origineel en comfortabel.

Dit merk vond het hoog tijd dat er wat veranderde in de wereld van de sloffen en pantoffels. Andere materialen, mooie kleuren, een heel nieuwe en gezellige uitstraling. Het is heerlijk om deze lichtgewicht sloffen te dragen in huis. Want ook binnen wil je er leuk uitzien. Fuchsia, turquoise en mosgroen zijn zomaar een paar voorbeelden van die mooie kleuren. Maar ze zijn er ook in neutrale kleuren zoals zwart of grijs.

Ruby Brown is een Nederlands merk, gevestigd te Amsterdam en opgericht door Martine de Grauw in 2003. Zij had het unieke idee om sloffen te gaan maken van natuurlijke materialen zoals wolvilt, katoen, mohair en dergelijke. Ze laat zich inspireren door traditie, die ze vermengt met haar eigen fantasie. Ook haalt ze inspiratie uit andere culturen voor de vormgeving en dessins van haar leuke pantoffels. De Ruby Brown sloffen zijn handgemaakt, wat ze een persoonlijke touch geeft. Ook letterlijk hebben ze een fijne touch door de zachte en warme materialen.

Een voorbeeld van de Ruby Brown sloffen zijn de mocassins van fluweel. Dit is een rijk materiaal dat doet denken aan chique kleding. Daardoor hebben de sloffen inderdaad ook een luxe uitstraling, maar door hun relaxte ontwerp zijn ze ook heel gezellig. Heerlijk voor op een winteravond als je thuis bent en nergens heen hoeft. De originele Ruby Brown dames sloffen zijn ook heel leuk om cadeau te doen.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten