Ted Baker damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Ted Baker Dames Schoenen

FAVORIETEN

Door te gaan voor een paar Ted Baker schoenen dames weet jij zeker dat je op zeer exclusieve schoenen loopt die niet veel andere mensen dragen.

Ted Baker laat jou speciaal en uniek voelen, en dat is alles wat je wil als vrouw toch? Wacht niet langer en kies de Ted Baker damesschoenen die perfect bij jou passen. Het merk Ted Baker is een Brits modemerk dat is opgericht door Ray Kelvin. In 1987 opende Ray de eerste Ted Baker winkel in Glasgow en tegenwoordig heeft het winkels in landen als Canada, China en New York. Ook het assortiment is door de jaren heen gegroeid. Het merk kenmerkt zich door mooie prints, sprankelende kleuren en de meest unieke details. Ieder item van Ted Baker heeft zo’n enorme persoonlijkheid waar het liefst iedereen in rond wil lopen. Het assortiment van het modemerk staat voor kwaliteit. Details, daar gaat het merk voor met een tintje humor als kers op de taart.

Naar welke schoenen ben jij op zoek? Het assortiment Ted Baker damesschoenen bestaat onder uit hoge boots, enkellaarzen, hakken en sneakers. Ga dus voor jouw favoriet! De Ted Baker sneakers maken iedere outfit af, evenals de andere schoenen van Ted Baker. Alle schoenen zijn te combineren met een casual outfit of juist een hele nette outfit. Schoenen voor iedere dag dus. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste Ted Baker damesschoenen, dus kom regelmatig eens een kijkje nemen op onze website.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten