Uzurii slippers | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Uzurri Slippers

FAVORIETEN

Comfortabel, van hoogwaardige kwaliteit, en tegelijkertijd fashion en luxe uitstralen: daar staan Uzurii slippers om bekend. Met ontwerpen die geïnspireerd zijn door culturen van rond de hele wereld, en het gebruik van de beste, meest exclusieve materialen zijn Uzurii teenslippers een echte statement.

Uzurii werd in 2011 opgericht in Amsterdam door de Braziliaanse Shieglee Ferreira dos Santos. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale technieken die exclusief aan dit merk toebehoren. Oorspronkelijk begon dit merk klein, met zo’n 100 vrouwen die vanuit huis de slippers met de hand vervaardigden, zodat zij ondertussen voor hun kinderen konden zorgen. Inmiddels is Uzurii uitgegroeid tot een luxe schoenenmerk met ruim 1.400 verkooppunten in 46 landen.

Uzurii teenslippers zijn alles behalve gewoontjes door de trendy kleuren en luxueuze details. Versierd met stenen, kralen of kristallen, met hoge plateauzool of comfortabel plat: de collectie ademt een sexy boho-chic look uit, waardoor slippers van Uzurii perfect zijn voor iedere zomer. Ieder paar is ontworpen vanuit het idee dat elke vrouw zich aantrekkelijk en elegant mag voelen. Een paar slippers van Uzurii is altijd een cadeautje!

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment, en bestel vandaag nog jouw Uzurii slippers!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten