Woolrich damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Woolrich Dames Schoenen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Ben je op zoek naar de beste combinatie van stijl en comfort? Dan zijn Woolrich dames schoenen jouw ding. Woolrich maakt al bijna tweehonderd jaar outdoorkleding voor het hoogste segment en sinds een aantal jaren ook schoenen. Het is een merk dat gaat voor de beste kwaliteit in materialen en over the-top ontwerpen.

Deze zijn altijd gebaseerd op traditie maar de internationale trends worden ook scherp in de gaten gehouden. Zo ontstaat de unieke stijl van de Woolrich sneakers. Woolrich sneakers voor dames passen bij elke kledingstijl. Sneakers geven je een gevoel van vrijheid en de Woolrich sneakers geven je meteen de zekerheid dat je er bijzonder stylish uitziet. De ontwerpen zijn ogenschijnlijk simpel en juist daarom geniaal. Je ziet meteen al dat dit schoenen zijn van de beste kwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld aan de prachtig uitgevoerde zolen. Die zijn zo veerkrachtig, dat je er echt kilometers op wilt lopen.

Wat de Woolrich sneakers voor dames verder zo aantrekkelijk maakt, zijn de details. Herkenbare kwaliteit is op zich altijd al aantrekkelijk, maar met een geraffineerd design wordt het onweerstaanbaar. Dus een witte sneaker met een gekleurde streep erover is origineel en stijlvol, maar toont ook lef. Er zijn vele andere kleurcombinaties, maar altijd met een voorkeur voor neutrale kleuren als basis. Woolrich hebben daardoor een casual uitstraling, die tegelijkertijd ook chic is. Bekijk de hele collectie en kies je eigen prachtige paar Woolrich dames schoenen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten