Moschino tassen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

De levertijden kunnen momenteel langer zijn dan je van ons gewend bent. Door drukte en ziekte bij de bezorgers kunnen er vertragingen ontstaan. De informatie op de track&trace pagina is leidend.

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Onze winkels zijn open
Openingstijden & Voorwaarden

Moschino Tassen

FAVORIETEN

Net als de kleding van Moschino zijn ook de tassen in de collectie uniek, eigentijds en beetje gek. Een tas van Moschino mag in geen enkele thuiscollectie ontbreken!

Zeg je Moschion handtassen, dan heb je de keus uit strakke modellen in kleuren als zwart, blauw, beige en rood die weinig poespas hebben en dus geschikt zijn voor elke gelegenheid. De stevige hengsels van de Moschino tassen zorgen voor prima draagcomfort en de uitvoering is tijdloos dus gaat je tas jaren mee!

Wil je liever wat meer opvallen? Kies dan voor een van de Moschino schoudertassen. Niet alleen heb je voldoende ruimte voor alle spullen waar jij gedurende de dag niet zonder kan, het zijn ook nog eens eye catchers. Op een zwart leren ondergrond heeft Moschino allerlei metalen applicaties aangebracht. Hartjes, letters, het onvervalste Moschino logo of een heuse modepop, het kan niet op! Wil je wat minder opsmuk maar toch ook een speels ontwerp : kies dan voor een van de Moschino tassen waar het logo wel duidelijk op is aangebracht maar zonder verdere applicaties. LOVE Moschino? Nou en of! In 1983 werd het Italiaanse merk Moschino gecreëerd door Franco Moschino. Hij werd vooral bekend met zijn innovatieve en kleurrijke ontwerpen, die ook wel iets excentrieks hebben. Moschino, die in 1994 overleed, schuwde ook niet om kritiek te hebben op de modewereld. De naam Moschino, die op zijn Engels vaak wordt uitgesproken als Mo-Sjino, spreek je eigenlijk uit als Mos-Kieno.

Op Coccinelle vind je een groot aanbod aan Moschino tassen. Kijk voor het hele assortiment in de webshop!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten