Pinko tassen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

De levertijden kunnen momenteel langer zijn dan je van ons gewend bent. Door drukte en ziekte bij de bezorgers kunnen er vertragingen ontstaan. De informatie op de track&trace pagina is leidend.

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Pinko Tassen

FAVORIETEN

Vol trots kondigen wij van Coccinelle Fashion Stores onze nieuwe collectie Pinko designertassen aan. Ben jij die echte fashionista die gevoel voor mode en trends heeft? Dan ben je de Pinko tas vast al eens tegengekomen tijdens je zoektocht naar mode die jou uniek maakt.

Dat je met een Pinko tas uniekheid uitstraalt is een ding wat zeker is want het merk houdt zich verre van de traditionele en onopvallende handtassen en heeft ervoor gekozen om van elke tas een luxe, expressionistische accessoire te maken. De reeks originele, fraaie Pinko tassen waar we voor gekozen hebben zijn allen van Italiaans handwerk waarbij veel aandacht is besteed aan het verfraaien van de basic tassen met zeer opvallende details. Als dit voor jou nog niet apart genoeg is dan hebben we ook nog een aantal meer uitgesproken modellen voor je in de collectie opgenomen. Deze zijn uitgevoerd in opvallende kleuren en eventueel versierd met diverse teksten. Hiermee maak je beslist jouw persoonlijke, ultieme modestatement en wordt je gezien als de sterke, moderne vrouw die je bent. Houd jij het liever wat eenvoudiger? Dan zijn er nog de rustiger uitgevoerde Pinko tassen die staan voor luxe en elegantie. behorend bij de ingetogen maar stijlvolle vrouw.

Met een Pinko tas maak je altijd goede sier. Of je nu een bruisende night out hebt, gaat shoppen of dineren met vrienden, jouw trendy en super vrouwelijke tas is een echte eyecatcher. Geïntrigeerd geraakt door de uitstraling van de Pinko tassen? Bekijk dan nu ons veelzijdige aanbod op www.coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten