Uzurii tassen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

UZURII Tassen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Every Uzurii is a gift, zoals er wordt gezegd over dit merk. En daar is geen woord van gelogen. Uzurii is een uniek en stijlvol merk. De designer Shieglee Ferreira en haar team stoppen al hun passie in het maken van prachtige items, waaronder hun welbekende Uzurii tassen.

Uzurii is een merk dat glamour met casual verbindt in hun tijdloze Uzurii bags. Met een Uzurii damestas loop je er heel stijlvol bij. Uzurii tassen zorgen ervoor dat een basic outfit wordt opgepimpt en dat je opvalt. Hun designs zijn handgemaakt en worden op een luxueuze manier bezorgd, zodat je een vrouwelijk en elegant gevoel krijgt.

Shieglee is geboren en opgegroeid in het regenwoud. Zodra ze in de stad kwam maakte ze kennis met design, en ze was er dol op. Op haar dertiende kwam ze in Nederland wonen, en pas jaren later begon ze haar eigen bedrijf: Uzurii. Ze vindt haar inspiratie in het leven. Ze reflecteert haar belevenissen en dromen in haar creaties. Uzurii streeft naar perfectie en wil de klant een zo goed mogelijke ervaring geven.

Uzurii tassen geven een luxe en originele uitstraling. Dus wacht niet langer en bestel een mooie Uzurii tas.

Neem ook een kijkje bij onze andere producten, zodat je je Uzurii bags perfect kan combineren.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten