Android schoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Android Homme schoenen voor Heren

FAVORIETEN

Ben je op zoek naar moderne hippe schoenen? Dan zijn Android Homme schoenen misschien wel iets voor jou en ben je bij Coccinelle aan het juiste adres.


Exclusieve moderne Android Homme sneakers

Het merk is in 2008 opgericht door de designer Javier Laval in Los Angeles. De Android Homme sneakers worden ontworpen voor de hippe en moderne man. Elke schoen is uniek, omdat de sneakers met de hand gemaakt worden in Italië en hierdoor hebben de schoenen een bovengemiddelde kwaliteit. Bij Android Homme staan kwaliteit, detail en ontwerp centraal. Bij het ontwerp wordt hier dan ook op gelet. Alleen de beste materialen worden gebruikt. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan geraffineerd leer, suède en fluweel. Hierdoor zijn de Android Homme Sneakers uitermate comfortabel, praktisch en hip.

Voor ieder wat wils

Onze Android Homme schoenen zijn beschikbaar in de maten 39 tm 45. Het assortiment is breed en wordt steeds uitgebreid. De kans is dus groot dat je in de webshop van Coccinelle jouw exclusieve en hippe schoenen kan vinden. Ben je geïnteresseerd geraakt in onze Android Homme collectie? Neem dan een kijkje op onze webshop en bestel vandaag nog jouw modieuze en exclusieve schoenen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten