Antony Morato herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Antony Morato Schoenen Heren

FAVORIETEN

Het merk Antony Morato kenmerkt zich door een tijdloze, moderne en strakke uitstraling en optimaal draagcomfort. De schoenen zijn gemaakt van de beste Italiaanse materialen. In ons assortiment schoenen vind je de mooiste en meeste elegante creaties van Antony Morato.

De geschiedenis van Antony Morato heren schoenen is nog vrij jong en gaat terug tot het jaar 2007. In dat jaar richtte de Italiaanse ontwerper Lello Caldarelli een herenmodelijn op onder de branchenaam Antony Morato. Caldarelli begon aanvankelijk met de verkoop van kleding, schoenen, tassen en lederen accessoires in Italië zelf. Maar na enkele jaren breidde hij zijn business uit over tal van met name Europese landen. In 2012 was Antony Morato inmiddels actief in meer dan vijftig landen. Naast een hoofdkantoor in Italië opende het bedrijf ook twee hoofdvestigingen in Duitsland en Spanje. Wereldwijd is Antony Morato inmiddels verkrijgbaar in ruim 3000 winkels, waaronder in landen als Saudi-Arabië, Panama, de Verenigde Staten, Canada, Tunesië en Moldavië. Gaandeweg werd ook het assortiment verder uitgebreid met zonnebrillen, strandkleding en herenondergoed.

Ben je ook onder de indruk geraakt van de klasse en stijl van Anton Morato schoenen? Koop dan nu jouw favoriete model Antony Morato sneakers in onze webshop. Profiteer van onze goede en snelle service. Dan loop jij binnenkort ook stijlvol rond op een paar prachtige en comfortabele Antony Morato sneakers!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten