Cruyff herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Cruyff schoenen en kleding

FAVORIETEN

De Cruyff schoenen heren zijn de perfecte combinatie tussen klasse en een sportieve look. Niet zo vreemd, aangezien voetballegende Johan Cruyff de oprichter is van het schoenenmerk Cruyff.

De schoenen van Cruyff zijn dan ook geïnspireerd op de voetbalschoen, dat zie je met name terug bij de sneakers. Met de schoenen van Cruyff laat je zien dat je klasse en smaakt hebt, en dat je kwaliteit en perfectie belangrijk vindt. Dit alles vind je namelijk terug in de schoenen van Cruyff.

In 1979 heeft Johan het merk opgericht samen met goede vriend en designer Emilio Lazzarini. Naast schoenen, maakt het ook kleding voor kids, vrouwen en mannen. Johan Cruyff heeft het merk opgericht, omdat in die tijd zijn voetbalcarrière ten einde liep en hij nog de droom had om iets met fashion te doen. Is het ook jouw droom om rond te lopen in die mooie Cruyff herenschoenen? De schoenen zijn van de beste materialen en met heel veel liefde gemaakt. Kortom, een zeer hoogwaardige schoenenlijn.

Nu zul je misschien denken dat de collectie Cruff herenschoenen alleen maar bestaat uit sneakers, maar het assortiment is veel uitgebreider. Naast Cruyff sneakers heren, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor stoere boots of elegante veterschoenen. Het assortiment in onze webshop is zeer divers en er worden regelmatige nieuwe exemplaren aan toegevoegd. Vergeet dus zeker niet regelmatig eens een kijkje te nemen op onze website. Voor je het weet zijn die Cruyff schoenen heren van jou!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten