Iceberg herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Iceberg Schoenen Heren

FAVORIETEN

Iceberg staat synoniem voor dynamisch en fashion forward waarbij de Amerikaanse popart een belangrijke inspiratie vormt voor alle collecties.

Deze visie is ook zeker terug te zien in de Iceberg schoenen heren collectie met strakke leren sneakers die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal.

De Iceberg sneakers heren collectie onderscheidt zich met een speelse manier van materiaal gebruik, denk aan gekreukt zwart of blauw leer met een laklaagje, of diepblauwe sneakers met een laagje rubber over het leer voor extra glans en duurzaamheid. En altijd vergezeld van de Iceberg merknaam. Alle schoenen in de Iceberg sneakers heren collectie hebben een voering van leer en een uitneembaar voetbed.

Iceberg is een Italiaans modemerk dat in 1974 werd opgericht door Silvano Gerani en Giuliana Marchini. Het modeconcern begon als experts in gebreide artikelen en zijn ontwerpers waren duidelijke voorstanders van draagbare sportkleding, waardoor deze twee elementen werden gefuseerd tot gebreide sportkleding. Die collectie werd later uitgebreid met leer en spijkerbroeken. Vandaag de dag zijn de ontwerpen van Iceberg populair onder beroemdheden. Hoewel de producten met name in Italië worden verkocht, is de Iceberg herenschoenen collectie ook daarbuiten te vinden, in onder andere Nederland, China, Cyprus, Saoedi-Arabië en Dubai.

Check het gehele aanbod van de Iceberg herenschoenen collectie op Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten