John Richmond herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

John Richmond Schoenen Heren

FAVORIETEN

Geen resultaten.

John Richmond schoenen zijn bijzonder. Er is veel aan te zien. Zijn het op het eerste gezicht goed gemaakte klassiek-sportieve schoenen, al gauw vallen de vele mooie details op. Dat het om een high fashion designer gaat, is te zien aan de John Richmond herenschoenen, die de aandacht trekken door hun ontwerp.

Ze bezitten de zelfverzekerde uitstraling van een product dat echt goed in elkaar zit. Verder hebben ze details die hen speciaal maken. Dat kunnen studs zijn, of originele prints. Het kan ook een wisselwerking zijn van glad en bewerkt leer, in een intrigerend patroon.

John Richmond is een bekende ontwerper. Hij is Engels, maar werkt ook veel in Italië. Hij heeft veel beroemdheden gekleed. Zij houden ook van de John Richmond schoenen. Zijn stijl is opvallend maar heeft duidelijk een basis in traditie, en is daarom functioneel en geschikt voor allerlei gelegenheden. Werk of school, maar ook theater of restaurant. Opvallend zijn de John Richmond heren sneakers. Deze ontwerper heeft een echte passie voor sneakers, die zover gaat dat eigenlijk al zijn schoenen sportieve karakteristieken hebben.

De John Richmond heren sneakers kunnen redelijk eenvoudig zijn, of juist bijzonder de aandacht trekken. Sommige hebben geraffineerde prints. Soms staat de naam van de ontwerper er in grote letters op, soms juist heel klein en onopvallend. Een elegante schoen kan ineens details van felrood lakleer hebben. Klassiek en Rock & Roll gaan samen. Er is zoveel keus dat elke man wel een paar mooie John Richmond herenschoenen vindt.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten