Mybrand herenschoenen en Mybrand herenkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

My Brand herenschoenen en My Brand herenkleding

FAVORIETEN

Zeg je My Brand, dan denk je aan felle kleuren en opvallende opdrukken op allerlei soorten stoffen. De ontwerpen hebben lef en zijn meer dan een kledingstuk, maar echt een identiteit waarmee jij de jouwe versterkt.

Of het nu de My Brand broeken heren collectie is, of My Brand polo's, elk design is speels, zelfs wanneer de basis rustig is. De My Brand shirts heren collectie kenmerkt zich door donkere kleuren als zwart, blauw, groen en grijs, maar dan wel met knallende opdrukken of met applicaties die iedereen op zullen vallen. Voordeel is bovendien dat ook grotere heren keus hebben, want de maten in de My Brand shirts heren collectie lopen bijvoorbeeld tot zeker XXL of soms nog groter. De My Brand broeken heren collectie is bovendien divers, met jeans en shorts volgens de laatste trend met die populaire verweerde gewassen look, maar ook zachte joggingsstof in basiskleuren als grijs met een neon afwerking voor een speels effect. Zoek je een zwemshort waarmee je op de beste beach parties gaat opvallen? Geen probleem, want My Brand heeft een uitgebreide collectie!

My Brand is een Amsterdams modemerk dat sinds 2009 aan de weg timmert en inmiddels internationale faam heeft. Het merk heeft goed ingespeeld op de zogeheten 'logo mania' door bij het ontwerpen van collecties de logo's van grote modemerken te gebruiken, maar dan wel op een grappige manier. Dit zette het merk op de kaart en na een dames collectie, is er ook een My Brand heren en kinderlijn. Het modemerk volgt de laatste trends en de actualiteit op de voet en speelt hier op in door elke zes tot acht weken een nieuwe collectie te presenteren.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten