Purewhite herenkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Purewhite herenkleding

FAVORIETEN

Sinds 2008 ontwerpt het Nederlandse modelabel Purewhite kleding voor de zelfverzekerde en modebewuste man. Dankzij de innovatieve technieken en stoffen van prachtige kwaliteit weet het merk ieder seizoen weer een sterke collectie neer te zetten.

Bij Coccinelle vind je een selectie aan de mooiste stijlvolle basics, waaronder Purewhite jassen en jeans. De Purewhite collecties worden gekenmerkt door eenvoud met klasse: denk aan basic jeans en zwarte leren jasjes waarbij de kwaliteit altijd vooropstaat. Het zijn items die in geen enkele garderobe mogen ontbreken en die de basis vormen van elke casual, maar stijlvolle outfit. Voor Pure White is alleen het allerbeste goed genoeg, en dat merk je. Voor de Purewhite jeans en spijkerblouses wordt bijvoorbeeld enkel het mooiste denim gebruikt, terwijl de Purewhite jassen worden gemaakt van zorgvuldig uitgekozen leer van hoge kwaliteit.

De Purewhite jeans met een recht tot skinny model zijn uitgevoerd in wassingen in diverse blauw- en grijstonen, waardoor jouw favoriet er altijd tussen zit. De broeken zijn simpel maar modieus: verwacht geen opvallende decoratieve elementen als scheuren, verfspetters of applicaties, maar een stijlvol model met subtiele details en prachtige afwerkingen. Voor de jassen geldt hetzelfde. Purewhite weet precies wat een stijlvol jack nodig heeft: het mooiste leer en subtiele details als doorgestikte schouders en ritsjes voor een stoer effect. Shop je Purewhite kleding op Coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten